5/2 Winterloop in Sneek

Winterloop Competitie av Horror – 4e wedstrijd

Winterlopen av Horror
Datum: Altijd op de eerste zondag van de maand: 6 november, 4 december, 1 januari (geen jeugdlopen), 5 februari.
Lokatie: Sportpark Schuttersveld, Thomas Zandstrastraat 2, Sneek.
Starttijden: Jeugdlopen: 10.30uur, winterloop: 11.00 uur (Met uitzondering van 1 januari: dan vervallen de jeuglopen en is de start van de winterloop om 13.00 uur.)
Inschrijven: In de kantine van av Horror naast de atletiekbaan, vanaf 9.30 uur.
Douche + kleedgelegenheid: Accommodatie av Horror
Parkeren: Op sportpark Schuttersveld is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Details winterlopen:
Parcours: Afstand: 8800 meter. zie parcours (ten opzichte van de vorige jaren een parcourswijziging. In verband met het nieuwe “plan Harinxmaland” is het parcours verlengd. Er wordt nu langs de Leeuwarderweg gelopen (met 3 maal een extra brug).
Inschrijfgeld: € 2,- per keer of € 5,- voor 3 of 4 maal.
Herinnering: Geen. Wel krijgen de deelnemers altijd een kop snert of warme chocolademelk in de kantine.
Details jeugdlopen:
Algemene opmerking: Voor deelname hoef je geen lid te wezen van de atletiekvereniging Horror! (Vraag ook je broertje/zusje/vriendje/vriendinnetje etc.).
Parcours:
1e winterloop november: iedereen loopt 1300 meter.
2e winterloop december: t/m D-junioren lopen 1300meter, De C/B/A-junioren (geboren voor 1999) lopen 2600 meter.
3e winterloop februari: iedereen loopt 1300 meter.
De start is om 10.30 uur. Vanaf 10.00 uur is er een gezamenlijke warming up onder leiding van Pieter Baljet.
Inschrijfgeld: Gratis voor leden. Niet leden betalen € 1,- per keer.
Herinnering: Bij 3 maal deelname: een oorkonde. Wel krijgen de deelnemers altijd een glas limonade of warme chocolademelk in de kantine.
Prijzen: Na de laatste winterloop wordt de competitie opgemaakt. In alle categorieën zijn prijzen te verdienen. Je moet dan wel alle 3 winterlopen hebben meegedaan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.