Foto’s Avondloop in Leeuwarden

Avondloop LeeuwardenAvondloop Leeuwarden
UITSLAGEN

LEEUWARDEN – Vanavond werd de eerste Avondloop in Leeuwarden gehouden. av Lionitas organiseerde deze loop en er was keuze uit een 5 en 10 km. Uitslagen en foto’s komen zsm op deze site te staan: LopeninLeeuwarden 
Janke vd Schaaf was met haar fototoestel aanwezig bij deze loop en het resultaat is HIER te bekijken. Helaas kon ze de lopers op de 10 km niet vastleggen. Er was namelijk een loper gevallen en Janke moest assitentie verlenen tot de ambulance kwam. Hopelijk valt de schade bij het slachtoffer mee!
Meer foto’s
Foto’s Klaas Jan Elzinga
Foto’s Peter Spiekstra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>